Vuosikokous 2020 ja kirjan julkistamistilaisuus

Sukuseuran vuosikokous ja uuden sukukirjan julkistamistilaisuus pidettiin Lappajärvellä Kivitipussa 15.8.2020. Sukua oli saapunut tilaisuuteen runsaasti ympäri Suomea. Vuosikokous pidettiin aamupäivällä. Sukuseuran jäsenet voivat lukea kokouksen pöytäkirjan nettisivuillamme.

Sukuseuran kustantaman Sukukirja Hyytinen osa II ”Eikö sitä äijää näy” -kirjan julkistamistilaisuudessa oli ohjelmassa Inkeri Tuikan musiikkiesitysten ja palkintoviirien jaon lisäksi sukuseuran varapuheenjohtaja Matti Hyytisen alkupuhe ja kunnanjohtajan Sami Alasaran tervehdys sukuseuralle. Tämän lisäksi Kari Melleri kertoi sukutauluista.

Järvisuomen Sanomat 20.08.2020

Juhlapuheen piti kirjan toimittaja Outi Hyytinen. Puheessaan Outi kertoi omalta osaltaan työn taustasta. Puheessa selvisi, kuka on kirjan nimen ”äijä”, ja miksi jokaisen Hyytisen kannattaisi nyhtää pois itsestään ainakin osaa sisäisestä äijästään.

Kirjan julkistamistilaisuudesta on enemmän kuvia kuvagalleriassa ja kirjan tarkempi esittely löytyy tästä linkistä.