Suvun kuvia

Paavo Hyytinen ja linja-auto

Kun selailemme itse kukin isovanhempiemme albumeja, sieltä löytynee kuvia, joissa olevista henkilöistä meillä ei ole tietoa. Sama kuva saattaa löytyä kaukaisen ja tuntemattoman sukulaisemme isovanhempien albumista kuvatietojen kanssa, onhan meillä yhteiset juuret. Miksi emme jakaisi näitä kuvia ja tätä tietoa? Tutkimalla kuvassa olijoiden vaatetusta, kampauksia, kuvassa olevaa esineistöä ja ympäristöä saamme tietoa sukumme historiasta. 

Meidän isoisämme tai isoäitimme saattoivat olla sisaruksia ja parhaita ystäviä. He jakoivat perheiden huolet ja ilot, joiden jälki säilyy sukupolvien yli. Kuvien avulla voimme saada myös yhteyden paitsi juuriimme myös toisiimme, nykyisiin Hyytisiin. 

On mielenkiintoista seurata, miten samat ulkoiset piirteet toistuvat Hyytisissä sukupolvesta toiseen.  Vaikka olemme levittäytyneet ympäri maailmaa, niin kyllä Hyytinen toisen Hyytisen tuntee. Vai tunteeko? Jaa kuviasi myös nykyisestä elämästäsi yhteiseksi iloksi!

Tälle sivulle on tarkoitus koota valokuvia sukumme eri haaroista sekä yhteisestä historiastamme. Laita kuvasi jakoon lähettämällä ne mieluiten jpg-muodossa sähköpostitse outi.hyytinen (ät) gmail.com. Kerro, jos tiedät kuvasta jotakin uutta tai oikaise väärä tieto lähettämällä kuvavinkki sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

Päivitämme sivuja vähintään neljä kertaa vuodessa, ja tarpeen mukaan useamminkin. 


Kuvagalleriat


Kuka missä milloin?

Tässä galleriassa esitellään kuvia, joista sukuseura kaipaa lisää vinkkejä! Lähetä omat tietosi sivun alareunan lomakkeen kautta.


Kuvavinkit