Sukutarinat

Tämä sivu on tarkoitettu meille kaikille. Suvussamme on paljon kirjoittamisesta kiinnostuneita harrastajia ja kirjailijoita. Onko sinulla tarina oman elämäsi varrelta tai lähisukusi vaiheista, oletko haastatellut jotakin Hyytisen sukuun kuuluvaa ja haluat tuoda sen kaikkien sukulaisten tietoon, tai oletko pohtinut hyytismäistä luonnetta syvemmin? Kaikkien ei tarvitse olla selviytymistarinoita, vaan havainnot ihan tavallisesta elämästä ovat kiinnostavia. Jokainen nykyajan Hyytinen on kirjoitustaitoinen, joten älä arastele tuottaa tekstiä. Saat tarvittaessasi apua kirjoituksesi viimeistelyssä. 

Olemme sukulaisia,
ja meitä on paljon.
Se on elämämme rikkaus
ja mahdollisuus.
Kirjoittakaamme!


Suvun sutkaukset

“Kuhi omansa ottakooj ja toisen omaj jättäköön, mutta jättäkää mullen se Hyytisen kikkarapääpoika, se Taavi”

Kuka sanoi näin, ja missä tilanteessa?
Lue lisää Hyytisen suvun sutkauksia!

Suvun Tarinoita

”Kuules Ammesmäen ruusu, nyt ei sitten enää kahauteta. Joulurauha on julistettu”

Tästä osiosta löydät sukulaistemme jakamia tarinoita kohtaamisista ja sattumuksista.


Kerro oma sukutarinasi

Mitä tapahtui, kuka teki, missä ja milloin? Kuvaile havaintojasi tai kirjoita kuulemasi tarina lyhyesti. Älä arastele aiheissa – kyllä Hyytinen ymmärtää toista Hyytista. Voit kirjoittaa myös sanontoja tai hokemia, joita suvussamme on siirtynyt jopa sukupolvelta toiselle.

Jos sinulla on tarinaan kuuluva kuva, voit toimittaa sen sähköpostitse osoitteeseen outi.hyytinen (ät) gmail.com. Toimita kuvat hyvälaatuisina mieluiten jpeg-muodossa.